Att köpa katt

När du köper en katt från TwiCat’s är den:

  • Vaccinerad 2 gånger
  • Veterinärbesiktigad
  • ID-märkt
  • Innehar stamtavla
  • Avmaskad
  • Dolda fel-försäkrad i Folksam

Naturligtvis är kattungen även socialiserad, den kommer vara van vid barn och hund och är antagligen en nyfiken liten krabat. Men alla kattungar har sin egen ”personlighet” och det är delvis därför det är så viktigt att du som intressent kommer och hälsar på minst en gång för att det blir rätt kattunge för just Dig.

En kattunge från mig är inte tingad förrän handpenning är lagd. Jag tingar inte bort kattungar utan att först ha träffat den tilltänkta familjen. Jag har inget kösystem på mina kommande kullar men försöker vara så rättvis som möjligt när jag väljer köpare.

Är någon i familjen allergisk så vill jag att ni hälsar på minst två gånger för att testa allergin. Ni får gärna ha hälsat på i testhem innan också, för att testa allergin riktigt ordentligt. Det är ju inte roligt för varken er eller kattungen om den sen inte kan bo kvar hos er. Jag kryssar alltid i återköp på mina kontrakt så att om kattungen inte kan bo kvar hos er, så köper jag gärna tillbaka den.

Jag tycker det är oerhört roligt att se mina sålda kattungar växa upp och utvecklas till maffiga vuxna, därför hör jag av mig med jämna mellanrum till köparen för att få bilder och höra lite hur det går =) Får jag hälsa på kattungarna i sina nya hem nån gång, så är det oerhört uppskattat.

Tveka inte att höra av er vid intresse eller bara för att få veta mer om mig och mina katter!

För mer information om själva rasen Sibirisk katt, hänvisar jag till Sällskapet Sibirisk katt, som har skrivit så bra info på sin sida att jag inte behöver upprepa den =) Jag ansluter alla mina kattungeköpare till ett års gratis medlemskap i SäSK.

säsk