Fotograferingen

Vilken upplevelse det var att få Leffe fotograferad i fredags. Vi befann oss i en stor studio på Filmhuset, på Gärdet. I studion fanns en hel uppsjö med olika saker ur kundens sortiment, samt rekvisita, kulisser, med mera. Alla var väldigt vänliga, både kunde och produktionsteamet. De hälsade på Leffe och tyckte väldigt mycket om honom. Han fick lov att vandra fritt i studion för att bekanta sig med omgivningen. Så mellan de olika fotona fick han inspektera, jag följde efter honom hela tiden. Han var aldrig rädd, utan nyfiken och ville se allt som fanns i studion. Det finns inte en vrå han inte har inspekterat. Vid ett bord, en bit ifrån själva fotograferingen, satt två killar och slog in perfekta paket. Det blev hans favvoplats att hänga på. De hade även en plastgran bredvid sig och den försökte han vid varje given chans att tugga på.

Han fotades i tre olika arrangemang, och det ska såklart bli väldigt spännande att se när bilderna kommer. Det känns skönt att han blev så väl emottagen och att han aldrig blev rädd för något, utan att allt gick väldigt bra. 

This entry was posted in Allmänt.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*