Fotomodellen Leffe

Nu har Leffe och jag checkat in på ett Scandichotell i Stockholm! Vad gör vi då här? Jo, för några veckor sedan såg jag att den fotostudio sökte en gråmelerad sibirisk katt för en reklamkampanj med ett klädföretag. Då Leffe är silver, skickade jag på skoj in bilder på honom. Fick svar att de tyckte han var fin, med frågan om de fick skicka bilderna vidare till kund. Efter lite mailväxling och fler bilder kom så svaret, de ville boka Leffe!! Så här är vi nu, på det mest spännande äventyret någonsin. Imorgon sker fotograferingen. Jag kan tyvärr inte avslöja vem kunden är förrän bilderna publiceras, så det får ni vänta på. 

Vi har lite olika åsikter om det här med styling, Leffe och jag! 

PR SE*TwiCat’s True Love Thorleif

This entry was posted in Allmänt.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*