Sorgligt besked

Ikväll fick jag ett väldigt tråkigt besked. SE*TwiCat’s Warmhearted Carlisle, från min första kull, har gått bort. Han blev igår påkörd av en bil och somnade in direkt.

Jag känner med hans ägare som nu förlorat en fin familjemedlem 💕 Jorden har blivit en fantastisk varelse fattigare ❤️ 

Carlisle föddes mitt på förmiddagen på Halloween för snart nio år sedan. Han var sist ut i en kull om fem bröder. Det var så speciellt, den första kullen. De fem pojkar som fick mig att älska kattuppfödning. De sov hos mig när jag var sjuk, de klättrade överallt och sov ibland i en klunga på högsta skåpet. De sökte närhet, busade, spann och kelade. Så sorgligt att veta att den lugnaste av dem nu fick livet släckt alldeles för tidigt. Döpt såklart efter den genomsnälle vampyren i Twilight-böckerna.

Vila i frid, Carlisle ❤️

SE*TwCat’s Warmhearted Carlisle (Sibbe)

This entry was posted in Allmänt.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*